top of page

Hoe het werkt

simpel & snel

Onze belangrijkste taak is om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om langer en beter met je jeans te doen. Mended werkt als volgt:

2instagram_2.png
DSC04295-2-min.jpg
EDITED TAILOR_2-min.jpg
Schermafbeelding 2022-08-15 om 14.52.31.png

Stap 1

Kies wat er aan je jeans gedaan moet worden

1 minuut

Onze kleermakers repareren gaten, riemlussen, zakken, naden, kruizen, en ritsen, en zorgen dat jouw jeans perfect past d.m.v. inkorten en innemen band. Je kunt voor meerdere jeans tegelijkertijd bestellen.

Stap 2

Boek je favoriete ophaal- en bezorgmoment

30 seconden

Boek een dag en tijdstip dat we bij je langskomen om de jeans op te halen en weer bij je af kunnen leveren. Wij brengen de jeans naar een lokale kleermaker uit ons netwerk.

Stap 3

Een lokale kleermaker gaat voor jou aan het werk

5-7 werkdagen

We werken altijd met lokale kleermakers: een prachtige ambacht met schitterende mensen. Zij zorgen dat jouw jeans weer lang meer kan.

Stap 4

Geniet van je jeans

Voor eeuwig

Wij brengen de jeans bij terug, zodat jij er nog lang mee kan doen. 

Veelgestelde Vragen

FAQ

Hieronder staan de antwoorden op jullie veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via support@mendedwear.com.

Inhoudsopgave FAQ

 • Hoe plaats ik een bestelling?

 • Hoe verander ik het tijdslot dat mijn item wordt opgehaald?

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

 • Welke prijzen hanteren jullie?

 • Wat zijn de transportkosten?

 • Hoe dien ik mijn item(s) voor te bereiden voordat ze worden opgehaald?

 • Wat als ik niet tevreden ben over de service?

 • Wat als ik niet thuis ben als de koerier komt om mijn item(s) op te halen?

 • Er zitten voor mij geen geschikte ophaal- en bezorgtijdslots tussen. Wat nu?

 • Hoe lang duurt het fixen van mijn item(s)?

 • In welke steden zijn jullie actief? Gaan jullie ook uitbreiden naar andere steden?

Hoe plaats ik een bestelling?

Je plaatst een bestelling door naar de Jeans Care & Repair pagina te gaan, te kiezen wat er gerepareerd of vermaakt moet worden, een ophaal- en bezorgtijdslot te kiezen dat wij de jeans bij je komen ophalen en afleveren, en te betalen voor je bestelling. Zodra je al deze stappen hebt doorlopen is je bestelling definitief en komen wij bij je langs op het door jou aangegeven tijdslot.

Hoe verander ik het tijdslot dat mijn item wordt opgehaald?

Je kunt tot 12 uur van te voren het tijdslot veranderen door te mailen naar support@mendedwear.com. Benoem in die mail de volledige naam en het ophaaladres die je gebruikt hebt voor de bestelling. Doe je dit binnen 12 uur van het geboekte tijdslot dan zijn we genoodzaakt extra transportkosten (€4,99) in rekening te brengen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren? 

Je kunt tot 12 uur voor je ophaaltijdslot je bestelling kosteloos annuleren. Dat doe je door te mailen naar support@mendedwear.com en in die mail je volledige naam en het ophaaladres die je hebt gebruik voor de bestelling te benoemen. Je krijgt dan het volledige bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op de bankrekening waar de betaling mee is gedaan. 

 

Annuleer je jouw bestelling binnen 12 uur van het geboekte tijdslot dan zijn we genoodzaakt de transportkosten (€4,99) in te houden van het terug te storten bedrag.

 

Belangrijk! Je kunt je bestelling niet annuleren als die al is opgepikt door onze koerier.

Wat zijn de transportkosten?

De transportkosten bedragen €4,99 en omvatten zowel het ophalen als terugbrengen van jouw item bij het op jou aangegeven adres.

Hoe dien ik mijn item(s) voor te bereiden voordat ze worden opgehaald?

Zorg ervoor dat je jeans gewassen en droog is, en dat je zakken leeg zijn. De koerier zal jouw jeans vervolgens in een tas of pakket stoppen en afgeven bij de kleermaker.

 

Wat als ik niet tevreden ben over de service?

Dan gaan we daar wat aan doen. Laat binnen 48 uur na ontvangst van je item(s) weten via support@mendedwear.com wat er aan de hand is en waar je niet tevreden over bent. Benoem in deze mail eveneens wanneer dit product is opgehaald en afgeleverd, en upload foto's van de delen van je item(s) waar je niet tevreden over bent. Wij gaan dan voor je aan de slag en zorgen samen met jou naar een oplossing.

Wat als ik niet thuis ben als de koerier langskomt om mijn item(s) op te halen?

Het is vereist dat iemand thuis is tijdens het ophaal-tijdslot dat je hebt gekozen. Is er niemand thuis, dan zullen wij contact met jou opnemen voor een nieuwe ophaalmoment, maar dienen we helaas wel extra transportkosten (€4,99) in rekening te brengen. Dit staat tevens in onze Algemene Voorwaarden waar je tijdens je bestelling mee akkoord bent gegaan.

Er zitten voor mij geen geschikte ophaal- en/of bezorgtijdslots tussen. Wat nu?

Ah, dat is jammer! Laat ons weten wat welk een geschikt moment is voor jou en we gaan ermee aan de slag. We zitten nog in onze opstartfase en hebben daarom een gelimiteerd aantal ophaal- en bezorgmomenten. We zullen deze in de nabije toekomst zeker gaan uitbreiden. 

Hoe lang duurt het fixen van mijn item(s)?

Het fixen van je item(s) duurt 7 tot 9 werkdagen vanaf het moment dat je item(s) door ons bij jou zijn opgehaald. Let op dat vakantiedagen (bijvoorbeeld Pinksteren) niet gelden als werkdagen en het daardoor langer kan duren.

In welke steden zijn jullie actief? Gaan jullie ook uitbreiden naar andere steden?

Ja, zeker! We zijn nu actief in Utrecht + Bilthoven, Bunnik, de Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, en Zeist, maar zullen in de nabije toekomst uitbreiden naar andere Nederlandse steden. Zorg ervoor dat je ons volgt op Instagram en/of LinkedIn en bent ingeschreven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Wil je dat we naar jouw stad toe komen? Stem hier voor jouw stad en we komen asap jouw kant op.

bottom of page